plattegrond model 1

plattegrond model 2

 

 

Welkom!

Wonen in een super duurzame en betaalbare schuurwoning. En dat combineren met het betere boeren-landleven? Dat kan in de Buurderij Oosterwold, vlakbij de randstad in Almere. Samen met je buren ga je de boer op - er is heel veel gezamenlijke landbouwgrond beschikbaar - en je gaat hier vooral ook supercomfortabel en superduurzaam wonen.

De Buurderij bestaat uit een klaverblad van kleine buurtjes - ongeveer 25 boerderij-huizen of schuurwoningen bij elkaar. De huizen worden energieneutraal en heel erg duurzaam gebouwd, met het comfort en de ‘design-kwaliteit’ van een modern stadshuis. De klaverbladen worden waarschijnlijk in fasen gebouwd. In de 1e of 2e fase wordt ook de serviceboerderij gerealiseerd (de BuurtBoerderij), die voor de gezamenlijke landbouwgronden gaat zorgen.

Laat je verrassen over de mogelijkheden die we samen willen realiseren. Ontwerp je eigen schuurwoning en bepaal zelf het kavel.

Je woont hier al vanaf een € 196.292,- VON.

Download hier de presentatie met informatie over het project. 

Lees hier meer over het project in  het visiedocument

Download hier je inschrijfformulier Lidmaatschap Vereniging Kandidaat Kopers

En hierbij de statuten van de vereniging.


Met de BuurtBoerderij en met de andere bewoners bepaal je sámen hoe je met de collectieve land- en tuinbouwgronden wilt omgaan: maken jullie moestuinen en kassen, aardappel- en aspergevelden, een wijngaard, een orangerie, een gezamenlijke zonnebloementuin - zeg het maar.

Je wordt daarbij geholpen door een Community Builder van ISMaatwerk, die zorgt dat de community, de collectieve voorzieningen en landbouw/tuin-plannen goed worden georganiseerd en gerealiseerd. Je bepaalt en doet dus veel zelf - samen met je buren. Maar er is wel iemand om te zorgen dat praten wordt omgezet in doen en dat iedereen zich straks op z’n plek voelt in het collectieve ‘boerenplan’.

Voor vragen kan je contact opnemen met GB4All, bereikbaar tijdens kantooruren op: 024-324 44 45